Creatieve en ontspannende workshops

Workshops

De workshops zijn ontwikkeld voor mensen die in een ontspannen sfeer, op een creatieve manier aan de slag willen gaan met persoonlijke ontwikkeling. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om het plezier tijdens het maken van het werkstuk. De inzichten die je verzamelt, zijn altijd een mooie bonus.                                                                         Tijdens de workshop is er koffie/thee aanwezig. 

Tekenervaring is niet nodig. Alles wat op papier komt is een tekening!

1. Cursusdag Beeldtaal

Deze cursus wordt verzorgd door Iris Pinkepank (systemisch werk) en Wendy d’Hooghe (tekentherapeut). We hebben onze krachten gebundeld, omdat we alle twee met “beeld talen” werken. Dit vult elkaar goed aan, en geeft daardoor veel inzichten.

In de ochtend gaan we aan de hand van een gerichte tekenopdracht aan de slag met de Tekentaal en in de middag kunnen er opstellingen gedaan worden naar aanleiding van  inzichten of vragen die uit de tekeningen naar voren kwamen.

Het onderwerp van deze dag is “De aspecten van het vrouwelijke”. We gaan inventariseren, verkennen en verwonderen. Een kans om een misschien minder bekend aspect van jezelf te belichten.

2. De ontembare vrouw

Naar een oud Russisch sprookje, Vasa Lisa, gaan we al tekenend ontdekken waar je krachten en uitdagingen liggen. We werken op groot papier met bijenwaskrijt. Als iedereen klaar is, bekijken we elkaars werk en is er gelegenheid om, als je dat wilt, je ervaring te vertellen.

3. Ik ben in topvorm!

Vandaag ben je je eigen personal trainer. In deze workshop ligt de nadruk op, het DOEN. Met een gerichte tekenopdracht over vormen, ga je ontdekken in welke vorm je balans kunt vinden. 

Voorwaarden
Aanmelden:
Aangesloten bij beroepsvereniging Tekentaal:
De opleiding is geaccrediteerd door: